500 Trick Questions with Answers to Test Your Intelligence

Trick questions put your critical thinking abilities to the test, and we’ve got a few hundred for you. This collection is full of hilarious, good questions to test yourself by figuring out a trick question or two.

But, before you continue reading, a word of caution: These clever trick questions with answers are more difficult than they appear! Because of a play on words, some of these confusing questions will make you giggle.

These trick questions are so intricate that they’ll make you see things from a whole different perspective. So, if you dare, put your wit to the test by answering as many of the trick questions as you can before glancing at the answers.

Try this list if you can’t wait to send some delightfully perplexing questions to your group chat. Then, submit some of the most perplexing queries to your pals and expect a barrage of amusing answers.

Best Trick Questions

The following collection of brilliant, best trick questions will have you and your pals scratching your heads, wondering how smart you are. They’re entertaining to use at a party, business, or classroom.

1. What are two things you can never eat for breakfast?

Answer: Lunch and Dinner.

2. What is always coming but never arrives?

Answer: Tomorrow.

3. What can be broken but never held?

Answer: A promise.

4. What word is spelled incorrectly in every single dictionary?

Answer: Incorrectly.

5. What is it that lives if it is fed, and dies if you give it a drink?

Answer: Fire.

6. What never asks a question but gets answered all the time?

Answer: Your cellphone.

7. What word would you use to describe a man who does not have all his fingers on one hand?

Answer: Normal, because people usually have half their fingers on one hand.

8. What goes up but never ever comes down?

Answer: Your age.

9. What can one catch that is not thrown?

Answer: A cold.

10. A girl fell off a 50-foot ladder but didn’t get hurt. How come?

Answer: She fell off the bottom step.

11. If you have one, you want to share it. But once you share it, you do not have it. What is it?

Answer: A secret.

12. What starts with “e” and ends with “e” but only has one letter in it?

Answer: An envelope.

13. If a plane crashes on the border between the United States and Canada, where do they bury the survivors?

Answer: Survivors aren’t buried!

14. If it takes eight men ten hours to build a wall, how long would it take four men?

Answer: No time, because the wall is already built.

15. You spot a boat full of people but there isn’t a single person on board. How is that possible?

Answer: Everyone on board is married.

16. If you have a bowl with six apples and you take away four, how many do you have?

Answer: The four you took.

17. How do you make the number one disappear?

Answer: Add a ‘G’ and it’s gone!

18. A cowboy rode into town on Friday. He stayed in town for three days and rode out on Friday. How is that possible?

Answer: His horse is named Friday.

19. Is it legal for a man to marry his widow’s sister?

Answer: No, but since he is dead it would be hard to do so.

20. What two keys can’t open any door?

Answer: A monkey and a donkey.

21. If Mrs. John’s one-story house is decorated completely in pink, with the walls, carpet, and furniture all shades of pink, what color are the stairs?

Answer: There are no stairs.

22. What will you actually find at the end of every rainbow?

Answer: The letter ‘W’.

23. How did the boy kick his soccer ball ten feet, and then have it come back to him on its own?

Answer: He kicked it up.

24. How could a man go outside in the pouring rain without protection, and not have a hair on his head get wet?

Answer: He is bald.

25. What has a face and two hands, but no arms or legs?

Answer: A clock.

26. If an electric train is moving north at 100mph and a wind is blowing to the west at 10mph, which way does the smoke blow?

Answer: An electric train has no smoke.

27. I start out tall, but the longer I stand, the shorter I grow. What am I?

Answer: A candle.

28. How was it possible that every single person in an airplane crash died, but two people survived?

Answer: The two survivors were married.

29. How many seconds are there in a year?

Answer: Twelve. January 2nd, February 2nd, March 2nd, etc.

30. What breaks and never falls, and what falls and never breaks?

Answer: Day breaks and night falls.

31. What can run but not walk?

Answer: Rain drops.

32. Some months have 31 days, others have 30 days, but how many have 28 days?

Answer: All 12.

33. Thanks to me, you can see straight through the wall. What am I?

Answer: A window.

34. “The attorney is my brother,” testified the accountant. But the attorney testified he did not have a brother. Who is lying?

Answer: Neither one, because the accountant was his sister.

35. Which weighs more, a pound of feathers or a pound of bricks?

Answer: Neither. They both weigh exactly one pound.

36. Uncle Bill’s farm had a terrible storm and all but seven sheep were killed. How many sheep are still alive?

Answer: Seven.

37. How can the pocket of your pants be empty, but still have something in it?

Answer: When the something is a hole.

38. What do you call a woman who knows where her husband is all the time?

Answer: A widow.

39. What do you sit on, sleep on, and brush your teeth with?

Answer: A chair, a bed, and a toothbrush.

Funny Trick Questions

As they’re so silly, some trick questions make people chuckle. The funny trick questions will appeal to children in particular. Ask these amusing questions to your friends or attempt to answer them yourself.

1. Why can’t a woman living in the Europe be buried in Canada?

Answer: A living woman cannot be buried anywhere.

2. Why are movie stars considered cool?

Answer: Because they have so many fans.

3. What is white and black, but red all over?

Answer: The newspaper is “read” all over.

4. What is the biggest problem with snow boots?

Answer: Snow boots melt.

5. Why do fluorescent lights hum?

Answer: Because they cannot remember the words.

6. What becomes wetter the more it dries?

Answer: A towel.

7. What did the ocean say to the beach?

Answer: Nothing; it waved.

8. What type hair does an ocean have?

Answer: Wavy.

9. Why did the clown visit the doctor?

Answer: Because he was feeling a bit funny.

10. What is sticky and brown?

Answer: A stick.

11. What happens if you throw a white hat into the Black Sea?

Answer: The hat gets wet.

12. What provides the strength and power to walk through walls?

Answer: A door.

13. Why did Superman cross the road?

Answer: He wanted to get to the supermarket.

14. What happened to the lion when he ate the clown?

Answer: He felt funny.

15. What do you always see at the beginning of a parade?

Answer: The letter p.

16. What do snowmen eat for breakfast?

Answer: Frosted Flakes.

17. What happened to the human cannonball?

Answer: He got fired.

18. If a rooster lays an egg on top of the barn roof, which way will it roll?

Answer: It will not roll, because roosters do not lay eggs.

19. How can a woman go eight days without sleep?

Answer: She sleeps at night.

20. How can you drop a raw egg onto a concrete floor and not crack it?

Answer: No problem, because concrete floors are very hard to crack.

21. How can you lift an elephant with one hand?

Answer: You cannot, because you will never find an elephant with one hand.

22. If two waves have a race, who wins?

Answer: They “tied” (tide).

23. Why did the cowboy ride his mule into town?

Answer: Because his mule was too heavy to carry.

24. What goes up and down, but never moves?

Answer: Stairs.

Mind Trick Questions

Even the most intellectual person finds it difficult to answer difficult questions. Take your time, read the questions carefully, and consider your answers before responding. Be cautious on these mind trick questions because your initial guess might not be accurate.

1. Ten birds were sitting in a tree and a hunter shot one. How many birds were left in the tree?

Answer: None, after one bird got shot, they all flew away.

2. How many books can you put in an empty backpack?

Answer: One, after that it’s no longer empty.

3. What was the American President’s name in 1990?

Answer: Exactly the same as today.

4. Can you name the two days starting with T besides Tuesday and Thursday?

Answer: Today and tomorrow.

5. What looks like half an apple?

Answer: Just like the other half.

6. How many times can you take 5 from 25?

Answer: Once, after that, it is 20.

7. What is the exact middle of America?

Answer: The letter “R.”

8. What gets wetter & wetter the more it dries?

Answer: A bathroom towel.

9. How can you walk on water?

Answer: Freeze it first.

10. A little girl kicks a soccer ball. It goes 10 feet and comes back to her. How is this possible?

Answer: She kicked the ball straight up into the air.

11. A farmer had 15 sheep, and all but 8 died. How many are left?

Answer: 8 sheep that were left.

12. In baseball, how many outs are there in an inning?

Answer: 6. Each team has 3.

13. Ten copycats were sitting in a boat. One jumped out. How many were left?

Answer: None, they were “copycats” so they all jumped out.

14. An electric train is moving north at 100mph and a wind is blowing to the west at 10mph. Which way does the smoke blow?

Answer: There is no smoke on an electric train.

15. An airplane crashed into a field. Every single person in the aircraft died. But two people survived. How come?

Answer: They were married.

16. How many birthdays does the average person have?

Answer: Just one, all the rest are anniversaries of their date of birth.

17. Spell “Silk” out loud, 3 times in a row. What do cows drink?

Answer: Water. Most people will answer “Milk” (Cows make milk, they don’t drink it).

18. In South Africa you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can’t take a picture with a wooden leg, you need to use a camera.

19. Is it legal for a man living in North Carolina to be buried in South Carolina?

Answer: No because he’s alive.

20. Which is heavier, 100 pounds of rocks or 100 pounds of feathers?

Answer: They both weigh 100 pounds.

21. Some months have 30 while others have 31 days? Which month has 28 days?

Answer: All months have 28 days in them.

22. When do you stop at green and go at red?

Answer: When eating a watermelon.

23. How many sides does a circle have?

Answer: A circle can have two. An inside of the circle and the outside.

24. Before Mount Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mount Everest, it just wasn’t discovered, yet.

25. How can you drop a raw egg onto a concrete floor without cracking it?

Answer: Concrete floors are very hard to crack!

26. Is it legal for a man to marry his widow’s sister?

Answer: No, but since he is dead it would be really hard to do.

27. A rooster laid an egg on top of the barn roof. Which way did it roll?

Answer: It didn’t, roosters don’t lay eggs.

28. How can a circle have two sides?

Answer: The inside and the outside.

29. What two words in combination hold the most letters?

Answer: Post and office.

30. What starts with a “P,” ends with “E,” and has thousands of letters but only has one letter in it?

Answer: The post office.

31. If you were running a race and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd place. You passed the person in 2nd place, not 1st.

32. Eskimos are very good hunters, but they never hunt penguins. Why not?

Answer: Eskimos live in the North Pole, penguins live in the South Pole.

33. Which is correct to say, “The yolk of the egg is white” or “The yolk of the egg is white?”

Answer: Neither is correct. Egg yolks are yellow, not white.

Brain Trick Questions

To strengthen your memory and enhance your brain capacity, nothing beats confronting good brain teaser questions. Brain trick questions force you to think outside the box and get your mind working for solutions.

1. What is special about these words: job, polish, herb?

Answer: They are pronounced differently when the first letter is capitalized.

2. I can’t be bought, but I can be stolen with a glance. I’m worthless to one, but priceless to two. What am I?

Answer: Love.

3. Turn me on my side and I am everything. Cut me in half and I am nothing. What am I?

Answer: The number 8.

4. No matter how little or how much you use me, you change me every month. What am I?

Answer: A calendar.

5. How can 8 + 8 = 4?

Answer: When you think in terms of time. 8 AM + 8 hours= 4 o’clock.

6. In my hand I have two coins that are newly minted. Together, they total 30 cents. One isn’t a nickel. What are the coins?

Answer: A quarter and a nickel.

7. What is harder to catch the faster you run?

Answer: Your breath.

8. What fastens two people yet touches only one?

Answer: A wedding ring.

9. What kind of running means walking?

Answer: Running out of gas.

10. What can be swallowed, but can also swallow you?

Answer: Pride.

11. They fill me up and you empty me, almost every day; if you raise my arm, I work the opposite way. What am I?

Answer: A mailbox.

12. Which three letters can frighten a thief away?

Answer: ICU.

13. First I am dried, then I am wet. The longer I swim, the more taste you get. What am I?

Answer: Tea.

14. Lovely and round, I shine with pale light, grown in the darkness, A lady’s delight. What am I?

Answer: A pearl.

15. My voice is tender, my waist is slender and I’m often invited to play. Yet wherever I go I must take my bow or else I have nothing to say. What am I?

Answer: A violin.

16. I have a big mouth and I am also quite loud! I am NOT a gossip but I do get involved with everyone’s dirty business. What am I?

Answer: A vacuum cleaner.

17. I have four wings, but cannot fly, I never laugh and never cry; On the same spot I’m always found, toiling away with little sound. What am I?

Answer: A windmill.

18. What can be stolen, mistaken, or altered, yet never leaves you your entire life?

Answer: Your identity.

19. Until I am measured, I am not known. Yet you miss me, when I have flown. What am I?

Answer: Time.

20. Take one out and scratch my head, I am now black but once was red. What am I?

Answer: A match.

21. He has married many women, but has never been married. Who is he?

Answer: A preacher.

22. My life is often a volume of grief, your help is needed to turn a new leaf. Stiff is my spine and my body is pale, but I’m always ready to tell a tale. What am I?

Answer: A book.

23. What has no hands but might knock on your door, and if it does you better open up?

Answer: Opportunity.

24. What do you throw out when you want to use it but take in when you don’t want to use it?

Answer: An anchor.

25. I can be short and sometimes hot. When displayed, I rarely impress. What am I?

Answer: Temper.

26. What can be driven although it doesn’t have wheels, sliced but stays whole?

Answer: A golf ball.

27. What rocks but does not roll?

Answer: A rocking chair.

28. Shoot at me a thousand times and I may still survive. But, one scratch from me and you will find your prospects take a dive. What am I?

Answer: An eight-ball.

29. Why is the letter F like death?

Answer: Because without it life is a lie, or it makes life a lie.

30. You do not want to have it, But when you do have it, You do not want to lose it.  What is it?

Answer: A lawsuit.

31. Find a number less than 100 that is increased by one-fifth of its value when its digits are reversed.

Answer: 45 (1/5 of 45 = 9, 9 + 45 = 54).

32. I have no eyes, no legs, or ears, and I help move the earth. What am I?

Answer: An earthworm.

33. A sundial has the fewest moving parts of any timepiece. Which has the most?

Answer: An hourglass, with thousands of grains of sand.

34. What is unusual about the following words: revive, banana, grammar, voodoo, assess, potato, dresser, uneven?

35. Answer: Take the first letter of each word and place it at the end. It will spell the same word backwards.

36. Put a coin into an empty bottle and insert a cork into the neck. How can you remove the coin without removing the cork or breaking the bottle?

Answer: Push the cork down into the bottle. Then shake the coin out.

37. In 1990, a person was 15 years old. In 1995, that same person was 10 years old. How can this be?

Answer: The person was born in 2005 B.C.

38. I have a large money box, 10 inches wide and 5 inches tall.  Roughly how many coins can I place until my money box is no longer empty?

Answer: Just one, after which it will no longer be empty.

39. Brothers and sisters I have none but this man’s father is my father’s son. Who is the man?

Answer: The man is my son.

40. Who makes it, has no need of it. Who buys it, has no use for it. Who uses it can neither see nor feel it. What is it?

Answer: A coffin.

Easy Trick Questions

Are you ready for a thrilling, mind-blowing adventure? The purpose of trick questions is to deceive your thinking. Try out the easy trick questions at first to get your mind working like it’s never worked before!

1. I am full of holes, but I can hold water. Who am I?

Answer: sponge.

2. What has many keys but can’t open a door?

Answer: piano.

3. I love to dance and twist and prance, I shake my tail, as away I sail, wingless I fly into the sky. What am I?

Answer: a kite.

4. When is 1500 plus 20 and 1600 minus 40 the same thing?

Answer: military time.

5. What can’t be used until it is broken?

Answer: a coconut.

6. What is the end to which we all like to come?

Answer: dividend.

7. What type of dress can never be worn?

Answer: address.

8. I’m where yesterday follows today, and tomorrow is in the middle. What am I?

Answer: dictionary.

9. You will always find me in the past. I can be created in the present, but the future can never taint me. What am I?

Answer: history.

10. What is a tornado’s favorite game?

Answer: twister.

11. What gets wet while drying?

Answer: towel.

12. What is a seven letter word that contains thousands of letters?

Answer: mailbox.

13. What is it that lives if it is fed and dies if you give it a drink?

Answer: a fire.

14. How can you go 25 days without sleep?

Answer: sleep in the night.

15. It can be cracked, it can be made, it can be told, it can be played. What is it?

Answer: a joke.

16. Why is the math book sad?

Answer: because it has problems.

17. What English word retains the same pronunciation, even after you take away four of its five letters?

Answer: queue.

18. People buy me to eat, but never eat me. What am I?

Answer: the plate.

19. What always goes to bed with its shoes on?

Answer: a horse.

20. Although I’m far from the point, I’m not a mistake. I fix yours. What am I?

Answer: an eraser.

21. What jumps when it walks and sits when it stands?

Answer: a kangaroo.

22. A father’s child, a mother’s child, yet no one’s son?

Answer: a daughter.

23. What type of son does no parent want?

Answer: an arson.

24. What kind of umbrella do most people carry on a rainy day?

Answer: a wet one.

25. He has married many women but has never been married. Who is he?

Answer: a priest.

26. What is it that after you take away the whole, some still remains?

Answer: wholesome.

27. I’m in cooper but not in a dog. I’m in percent but not in money. What am I?

Answer: letter c.

28. The restraining hand. It keeps us from doing horrible things, and it is hard to live with. What is it?

Answer: guilt.

29. What happens when you throw a blue rock into the yellow sea?

Answer: it sinks.

30. Where is 11+2=1?

Answer: in watches.

31. What can’t you see that is always before you?

Answer: the future.

32. What is gold when old and silver when new, hard to find but easy to lose, cost a lot, but it’s free?

Answer: a friend.

33. Which popular cheese is made backward?

Answer: edam.

34. How can you physically stand behind your friend as he physically stands behind you?

Answer: back to back.

35. I cover what is real and hide what is true. But sometimes, I bring out the courage in you. What am I?

Answer: a makeup.

36. Which bow can’t be tied?

Answer: rainbow.

37. A house with two occupants, sometimes one, rarely three. Break the walls, eat the borders, then throw me away. What am I?

Answer: a peanut.

38. I have three hundred cattle, with a single nose cord.

Answer: beads.

39. Slowly stretching my arms, I rise and move towards warmth. Bursting in colors, my sisters and i. What are we?

Answer: flowers.

Hard Trick Questions

So, how sure are you that the trick questions won’t catch you off guard? So, smartypants, what are you waiting for? Let’s get this brain game started by putting your abilities to the test by answering the hard trick questions we’ve gathered for you.

1. In Nova Scotia, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You’d need a camera of some kind.

2. You have two coins that add up to 30 cents, and one of them is not a quarter. Which two coins are they?

Answer: A quarter and a nickel – one is not a quarter, but one is.

3. There was a terrible plane crash. Every single person on board died, but yet two people survived. How is this possible?

Answer: The surviving couple was married.

4. How many 6” by 6” books can you put in a (2ft x 2ft) container so that it is not empty anymore?

Answer: One, after that, it is no longer empty.

5. Which letter of the English alphabet flies, sings, and stings?

Answer: “B”.

6. John fell from a ladder 20 feet high. Yet, he was not hurt in the least. Why?

Answer: He was on the rung closes to the ground.

7. What species of primate is capable of solving complex mathematical equations?

Answer: Human beings.

8. Who can knock you unconscious, take your money and leave you with missing teeth, without breaking any laws?

Answer: A dentist.

9. What is the simplest way to make a room full of people vanish?

Answer: Turn out the lights.

10. What does logic tell us must, inevitably, be found at the end of time?

Answer: The letter ‘E’.

11. What kind of building is filled with thousands of voices all day, but remains totally silent?

Answer: A library.

12. What kind of nail can replace itself each time it is removed?

Answer: Toenails.

13. Where would you be certain to find the most refreshing drink you will ever taste?

Answer: In the middle of a desert.

14. A sportsman in Wimbledon lines up his shot, strikes the ball, and watches it fly squarely into the net. Why is he pleased?

Answer: He’s playing football, not tennis.

15. What part of you grows larger and larger, the longer you live?

Answer: Your memory.

16. What must be broken into pieces, in order to function properly?

Answer: An eggshell.

17. What is always holding you up, no matter where you go?

Answer: The soles of your shoes.

18. An airline pilot staggers onto his plane three minutes before take-off, without his uniform and clearly a little drunk. Why is no-one on board concerned?

Answer: He is off duty, and only a passenger on this flight.

19. What is an item people see as essential, but buy hoping they will never use it once?

Answer: A fire extinguisher.

20. What has four legs, one head, and many hungry mouths?

Answer: A dining table.

21. In England, what is the most commonly used letter?

Answer: ‘N’ – it appears twice.

22. How many stars still remain in the sky, during daylight hours?

Answer: All of them.

23. You pour three pints of water out of a gallon jug. Assuming the jug was full when you started, how many pints do you have?

Answer: Three.

24. A man runs out directly in front of an 18-wheel truck on an icy stretch of road, and is completely unharmed. How?

Answer: The truck was not moving.

25. What kind of soup can you get from an egg?

Answer: Chicken soup.

26. What is the cheapest way to buy thirteen diamonds?

Answer: Buy a deck of cards.

27. You can find me once in Holland, twice as often in London, never in Rome but once in Naples. What am I?

Answer: The letter ‘N’.

28. What animal is 1/3rd cow, 1/3rd ape, and 1/5th trout?

Answer: C-A-T.

29. Those who do not have me are better off than those who do. A good restaurant would never serve me. If you eat me you die. What am I?

Answer: Poison.

30. Which letter of the alphabet is most like me?

Answer: The letter ‘I’.

31. What smells better than it tastes?

Answer: A nose.

32. What is ‘gravel’ made up of?

Answer: The letters G-R-A-V-E-L.

33. When can the number five evenly divide seven in two?

Answer: When it’s the Roman numeral ‘V’.

34. What is something you could catch after spending a long time in the cold and damp, that might actually make you healthier?

Answer: A fish.

35. What can you step on with your right foot, but never your left?

Answer: Your left foot.

36. During which month do people in Brazil eat the least?

Answer: February, as it is shorter than all the other months.

37. When I was 6 years old, my mother was 33. If she is now twice my age, how old must I be today?

Answer: 27 years old (the difference between our ages).

Good Trick Questions

Some trick questions are a play on words, while others are simply a goofy gimmick to keep you wondering. With people’s brains fried, why not fool them into believing they’re getting a break by asking them some good trick questions?

1. Imagine you’re in a room that’s filling up with water quickly. There are no windows or doors. How do you get out?

Answer: Stop imagining.

2. Everyone in the world needs it, but they usually give it without taking it. What is it?

Answer: Advice.

3. What happened when the wheel was invented?

Answer: It caused a revolution.

4. Name four days of the week that start with the letter “t”?

Answer: Tuesday, Thursday, today, and tomorrow.

5. What has a head, a tail, but does not have a body?

Answer: A coin.

6. I am an odd number. Take away one letter and I become even. What number am I?

Answer: Seven (take away the ‘s’ and it becomes ‘even’).

7. Who is bigger, Mr. Bigger, Mrs. Bigger, or their baby?

Answer: The baby, since he is a little Bigger.

8. I’m light as a feather, but not even the strongest girl can hold me for more than 5 minutes. What am I?

Answer: Breath.

9. If you sit a cup on the table facing south while you are on the north side of the table, on which side is the cup’s handle?

Answer: No matter which way the cup is turned, the handle is always on the outside.

10. Two mothers and two daughters went out to eat, everyone ate one slice of pizza, yet only three slices were eaten. How’s that possible?

Answer: The group included a grandmother, her daughter and her daughter’s daughter.

11. What 5-letter word becomes shorter when you add two letters to it?

Answer: Short.

12. Can you name three consecutive days without using the words Wednesday, Friday, and Sunday?

Answer: Yesterday, today, and tomorrow.

13. Robert, my neighbor, a forty-five-year-old blacksmith is seven feet tall, and eats all day long. What does he weigh?

Answer: Iron.

14. What has four eyes but can’t see?

Answer: Mississippi.

15. What can you make that no one—not even you—can see?

Answer: Noise.

16. Why are 1968 pennies worth more than 1967 pennies?

Answer: Because there is one more penny in 1968 pennies than in 1967 pennies.

17. What belongs to you but gets used by everyone else more than you?

Answer: Your name.

18. There are eight men sitting on a couch. Three legs break and six men leave. How many legs are remaining?

Answer: Five; the legs of the two remaining men and the remaining couch leg.

19. What occurs once in a minute, twice in a moment, and never in one thousand years?

Answer: The letter M.

20. What is the maximum number of times a single page of a newspaper can be folded in half by hand?

Answer: Once.

21. What travels the world while stuck in one spot?

Answer: A stamp.

22. What’s full of holes but can still hold liquid?

Answer: A sponge.

23. If two’s company and three’s a crowd, what do four and five make?

Answer: Nine.

24. If a monkey, a squirrel, and a bird are racing to the top of a coconut tree, who will get the banana first?

Answer: None, coconut trees don’t grow bananas.

25. I have teeth but can’t eat. What am I?

Answer: A comb.

26. First you throw away my outside and cook the inside. Then you eat my outside and throw away my inside. What am I?

Answer: Corn on the cob. Because you throw away the husk, cook the corn. Then you eat the kernels, and throw away the cob.

28. If ten birds are sitting in a tree and a hunter shoots one, how many birds are left in the tree?

Answer: None, because after one bird got shot, the rest flew away.

29. What runs, but never walks. Murmurs, but never talks. Has a bed, but never sleeps. And has a mouth, but never eats?

Answer: A river.

30. What has three feet but can’t walk?

Answer: A yardstick.

31. What bird can lift the most weight?

Answer: A crane.

32. Why did the woman run around her bed at night?

Answer: To catch up on her sleep.

33. What goes up as soon as the rain comes down?

Answer: An umbrella.

34. How much dirt is there in a hole that is 3 feet deep, 6 feet long, and 4 feet wide?

Answer: None, because a hole does not have any dirt inside.

35. The more you take, the more you leave behind. What am I?

Answer: Footprints.

36. How many legs does an elephant have if you count his trunk as a leg?

Answer: Four, because calling the elephant’s trunk a leg does not make it one.

37. How many animals did Moses take into the ark?

Answer: None because it was Noah who built and loaded the ark.

Dirty Trick Questions

Join us on a journey that will take your mind to places it never imagined it would be today. Try out the dirty trick questions that will provide you with hours of entertainment.

1. What’s a four-letter word that ends in “k” and means the same as intercourse?

Answer: Talk.

2. I come in a lot of different sizes. Sometimes, I drip a little. If you blow me, it feels really good. What am I?

Answer: Your nose.

3. You stick your poles inside me. You tie me down to get me up. I get wet before you do. What am I?

Answer: A tent.

4. What four-letter word begins with “f” and ends with “k,” and if you can’t get it you can always just use your hands?

Answer: A fork.

5. All day long it’s in and out. I discharge loads from my shaft. Both men and women go down on me. What am I?

Answer: An elevator.

6. I’m spread out before being eaten. Your tongue gets me off. Sometimes people lick my nuts. What am I?

Answer: Peanut butter.

7. What three-letter word starts with an “s,” ends with “x,” and has a vowel in the middle?

Answer: Six.

8. I start with a “p” and end with “o-r-n.” I’m a major player in the film industry. What am I?

Answer: Popcorn.

9. When I go in, I can cause some pain. I’ll fill your holes when you ask me to. I also ask that you spit and not swallow. What am I?

Answer: Your dentist.

10. What’s beautiful and natural, but gets prickly if it isn’t trimmed regularly?

Answer: The lawn.

11. What gets longer if pulled, fits snugly between breasts, slides neatly into a hole, chokes people when used incorrectly, and works well when jerked?

Answer: A seatbelt.

12. What does a dog do that a man steps into?

Answer: Pants.

13. Name a word that starts with “f” and ends with “u-c-k”?

Answer: Firetruck!

14. My business is briefs. I’m a cunning linguist. I plead and plead for it regularly. What am I?

Answer: A lawyer.

15. I’m great for protection. You use your fingers to get me off. What am I?

Answer: Gloves.

16. I’m the highlight of many dates. I’m especially responsive when you put your fingers deep inside me. What am I?

Answer: A bowling ball.

17. What’s made of rubber, handed out at some schools, and exists to prevent mistakes?

Answer: Erasers.

18. It’s a fun thing to do and you devote a significant amount of energy to thinking about it, but you hate knowing that your parents are doing it. What is it?

Answer: Facebook.

19. What’s white, sticky, and better to spit than to swallow?

Answer: Toothpaste.

20. Who’s the most popular guy at the nudist colony?

Answer: The guy who can carry a cup of coffee in each hand, plus a dozen donuts.

21. Who’s the most popular girl at the nudist colony?

Answer: The one who can eat the last donut!

22. What’s most useful when it’s long and hard?

Answer: An education.

23. What do you wrap your mouth around every morning and night that leaves you feeling refreshed?

Answer: Toothbrush.

24. Many people like these to be as long as possible, but short ones can be effective. It’s definitely possible for them to be too long. What are they?

Answer: Tweets.

25. Sometimes a finger goes inside me. You fiddle with me when you’re bored. The best man always has me first. What am I?

Answer: Your wedding band.

26. How do you make five pounds of fat look good?

Answer: Put a nipple on it.

27. I go in hard, come out soft, and you love to blow me. What am I?

Answer: Chewing gum.

28. What’s at least six inches long, goes in your mouth, and is more fun when it vibrates?

Answer: An electric toothbrush.

29. You play with it at night and it vibrates. What is it?

Answer: A cell phone.

30. What is the difference between a woman’s G-spot and a quarter?

Answer: Men actually have a chance of finding a quarter when they search for it.

31. You truly enjoy this when you spread it. What is it?

Answer: Butter.

32. You can’t taste it unless you undress it. What is it?

Answer: A banana.

33. What does a bride get on her wedding day that’s long and sometimes hard?

Answer: A new last name.

34. What’s the difference between an oral thermometer and a rectal thermometer?

Answer: The taste.

35. What goes in dry and hard but comes out wet and soft?

Answer: Pasta.

36. What do you insert in a small hole and twist all the way around?

Answer: A Q-tip.

37. What’s the speed limit of s#x?

Answer: It’s 68, but at 69 you have to turn around.

38. What is six inches long, two inches wide, and everyone goes crazy over?

Answer: A $100 bill.

39. What is six inches long, sweet on the lips, and goes down better with butter?

Answer: Corn on the cob.

40. What is super hard and goes into a tiny hole?

Answer: A key.

41. What’s long and hard and has the word ‘cum’ in it?

Answer: A cucumber.

42. You have to blow it to play with it. What is it?

Answer: A balloon.

43. I have a stiff shaft. My tip penetrates. I come with a quiver. What am I?

Answer: An arrow, of course!

44. What is the difference between “ooooooh” and “aaaaaaah”?

Answer: About three inches.

45. What does every woman have that starts with a “v” that she can use to get what she wants?

Answer: Her voice.

46. What does a man have in his trousers that a lady doesn’t want on her face?

Answer: Wrinkles.

Unique Trick Questions

Roll up, roll up, and put your wits to the test with this collection of puzzles! The unique trick questions are ideal for anyone looking for something to occupy their mind.

1. What runs all around a backyard, yet never moves?

Answer: A fence.

2. What tastes better than it smells?

Answer: A tongue.

3. What has a bottom at the top?

Answer: Legs.

4. What goes through cities and fields, but never moves?

Answer: A road.

5. During which month do people sleep the least?

Answer: February (there are usually fewer nights in February).

6. What is made of water but if you put it into water it will die?

Answer: An ice cube.

7. What 4-letter word can be written forward, backward or upside down, and can still be read from left to right?

Answer: Noon.

8. A family has two parents and six sons. Each of the sons has one sister. How many people are in the family?

Answer: Nine. Two parents, six sons, one daughter!

9. How far can a squirrel run into the woods?

Answer: Halfway. After that, he’s running back out of the woods.

10. Which tire doesn’t move when a car turns right?

Answer: A spare tire.

11. What do an island and the letter “t” have in common?

Answer: They are both in the middle of water.

12. Is the capital of Kentucky pronounced Louisville or Luee-ville?

Answer: Neither. The capital is Frankfurt.

13. On which side of a chicken are there more feathers?

Answer: The outside.

14. How can a man who shaves several times a day still sport a long beard?

Answer: He’s a barber.

15. What coat goes on wet?

Answer: A coat of paint.

16. A rancher had 500 cows and took one shot that got them all. How did he do it?

Answer: A panoramic photo.

17. What can’t talk but will reply when spoken to?

Answer: An echo.

18. What can you keep after giving to someone?

Answer: Your word.

19. A man dies of old age on his 25 birthday. How is this possible?

Answer: He was born on February 29th.

20. I have branches, but no fruit, trunk or leaves. What am I?

Answer: A bank.

21. The more of this there is, the less you see. What is it?

Answer: Darkness.

22. Where does today come before yesterday?

Answer: The dictionary.

23. What can’t be put in a saucepan?

Answer: Its lid.

24. What is black when it’s clean and white when it’s dirty?

Answer: A blackboard.

25. What can you hold in your left hand but not in your right?

Answer: Your right elbow.

26. What has many keys but can’t open a single lock?

Answer: A piano.

27. What is cut on a table, but is never eaten?

Answer: A deck of cards.

28. What kind of band doesn’t play music?

Answer: A rubber band.

29. What building has the most stories?

Answer: The library.

30. It stalks the countryside with ears that can’t hear. What is it?

Answer: Corn.

31. What is 3/7 chicken, 2/3 cat and 2/4 goat?

Answer: Chicago.

32. If you drop me I’m sure to crack, but give me a smile and i’ll always smile back. What am I?

Answer: A mirror.

33. What would you find in the middle of Toronto?

Answer: The letter “o”.

Trick Questions for Kids

Most children are naturally curious. Trick questions for kids can aid in the development of fun yet cerebral activity. It also allows you to spend quality time with them, which can help you deepen your relationship with your child.

1. Which five-letter word becomes shorter when you add two letters to it?

Answer: Shore.

2. People buy me to eat but don’t eat me, what am I?

Answer: A plate.

3. I exist when there’s light but direct light k#lls me. What am I?

Answer: A shadow.

4. What has a head, a tail, is brown, and has no legs?

Answer: A penny.

5. Lighter than what I’m made of, more of me is hidden than is seen. What am I?

Answer: An iceberg.

6. What has black spots and a white face, is fat not thin, and helps you to win, but tumbles all over the place?

Answer: Dice.

7. I am seen in the water and in the sky. I am in the rainbow and a jay’s feather. What am I?

Answer: Blue.

8. I can be as thin as a picture frame but my insides have many things you can see. What am I?

Answer: Television.

9. What five­letter word, no matter how you pronounce it, is always pronounced wrong?

Answer: The word “wrong.”

10. He’s small but he can climb a tower. What is he?

Answer: An ant.

11. What heavy seven-letter word can you take two away from and be left with eight?

Answer: Weights.

12. I’m where yesterday follows today and tomorrow is in the middle. What am I?

Answer: A dictionary.

13. When I point up its bright, but when I point down it’s dark. What am I?

Answer: A light switch.

14. Forwards I am heavy, but backward I am not. What am I?

Answer: Ton.

15. I have a pet, his body is full of coins. What is he?

Answer: A piggy bank.

16. A father’s child, a mother’s child, yet no one’s son. What is it?

Answer: The daughter.

17. What starts with the letter T, is filled with “T,” and ends in “T?”

Answer: A teapot.

18. I have four legs, a back, but no head. What am I?

Answer: A chair.

19. If you’re stealing honey, be prepared to receive vengeance in this form. What is it?

Answer: A sting.

20. What type of drink is usually added to cereal in the morning?

Answer: Milk.

21. What is it that has a power socket on one end and a corkscrew on the other?

Answer: A pig.

22. A king wears one on his head. What is it?

Answer: A crown.

23. Which letter of the alphabet has the most water?

Answer: The letter “C.”

24. I have many letters, And though it’s strange to say, I stay the same way no matter how many I give away. What am I?

Answer: The mailman.

Trick Questions for Adults

Even the most intelligent people can be stumped by tricky issues. You don’t believe me? Try your hand at the trick questions for adults! Everyone enjoys a good laugh, so why not try a round of light-hearted brain teasers?

1. A plane crashes between the border of Canada and America. Where do you bury the survivors?

Answer: They are survivors, you don’t bury them.

2. A cowboy rode into town on Friday. He stayed in town for three days and rode out on Friday. How was that possible?

Answer: Friday was the name of his horse.

3. A is the father of B. But B is not the son of A. How’s that possible?

Answer: B is the daughter.

4. What’s the longest word in the English language?

Answer: Smiles. Because there’s a mile between the beginning and end of the word.

5. There was a red bungalow. Everything in it was red. The walls, the carpets, the furniture. What color were the stairs?

Answer: There weren’t any stairs. It was a bungalow.

6. You want to purchase 3-cent stamps. You’re at the post office and waiting in line for your turn. How many 3-cent stamps will you get in a dozen?

Answer: 12.

7. You have a cup placed on a table. You are pointing towards the North and the cup is facing towards the South. On which side is the cup’s handle?

Answer: No matter in which way the cup is facing, its handle will always be on the outside.

8. Two men play 7 games of checkers. Each wins an equal number of games and yet, there are no ties. How is this possible?

Answer: They didn’t play against each other.

9. If it took eight men ten hours to build a wall, how long would it take four men to build it?

Answer: No time at all. It is already built.

10. John’s father has five sons named Ten, Twenty, Thirty, Forty…Guess what would be the name of the fifth?

Answer: John.

11. Billie was born on December 28th, yet her birthday always falls in the summer. How is this possible?

Answer: Billie lives in the Southern Hemisphere.

12. I invade your home once a year but only if you’ve been good. What am I?

Answer: Santa Claus.

13. I usually wear a yellow coat. I usually have a dark head. I make marks wherever I go. What am I?

Answer: A pencil.

14. I go around and in the house, but never touch the house. What am I?

Answer: The sun.

15. Tickle with your fingers and a song it will sing. Be careful, though, you may break a string. What is it?

Answer: A guitar.

16. A bumpy form of transportation in desert cultures. What is it?

Answer: A camel.

17. What’s an insect’s favorite sport?

Answer: Cricket.

18. It is the transportation of choice for princesses to attend balls. What is it?

Answer: A carriage.

19. I am known for my natural tuxedo and marching. What am I?

Answer: A penguin.

20. Born in the ocean and white as snow. When I fall back to the water I disappear without a trace. What am I?

Answer: Salt.

21. I can be red, blue, purple, and green. No one can reach me, not even the queen. What am I?

Answer: A rainbow.

22. This orange vegetable is a favorite of Bugs Bunny. What is it?

Answer: A carrot.

23. You can drop me from the tallest building and i’ll be fine, but if you drop me in the water I die. What am I?

Answer: Paper.

24. I am at your hand when it is dark and hidden away in the light. What am I?

Answer: A flashlight.

25. I am a portal to another world which you cannot enter. Only you can see me but I can’t see you. What am I?

Answer: A television.

26. I am like thunder in your cranium. What am I?

Answer: A headache.

27. What has thirteen hearts, but has no body or soul?

Answer: A deck.

28. Often cooked as fillet, this meat comes from an animal that swims underwater. What am I?

Answer: Fish.

29. What has a neck and no head, two arms but no hands?

Answer: A shirt.

30. I am your mother’s brother’s only brother-in-law. Who am I?

Answer: A father.

31. What has ten letters and starts with gas?

Answer: A car.

32. When it was young, it had a tail. When it grew up, it had knees. What am I?

Answer: A frog.

32. This on this. That’s on that. Growing tall, but never fat. What am I?

Answer: A stack.

33. What English word retains the same pronunciation, even after you take it away from its five letters?

Answer: A queue.

34. What demands an answer, but asks no question?

Answer: A telephone.

35. A plane crashes on the border of the United States and Canada, where do they bury the survivors?

Answer: Answer: You don’t bury survivors.

Trick Questions to Ask People

Trick questions are entertaining and stimulating to the brain. They are enjoyed by people of all ages. Use trick questions to ask people to elicit connection among your office’s employees, alleviate boredom, and challenge your pals.

1. What can you hold without touching it at all?

Answer: A conversation.

2. What has a thumb and four fingers but is not alive?

Answer: A glove.

3. What gets sharper the more you use it?

Answer: The brain.

4. Where is an ocean with no water?

Answer: On a map.

5. What two words, when combined, hold the most letters?

Answer: Post Office.

6. What did the quilt say to the bed?

Answer: I have got you covered.

7. Which nail does a carpenter try to miss?

Answer: His fingernail.

8. What has four wheels and flies?

Answer: A garbage truck.

9. I am so fragile that if you say my name, you’ll break me. What am I?

Answer: Silence.

10. Which room has no walls?

Answer: A mushroom.

11. What goes up but never comes down?

Answer: Age.

Trick Questions to Ask Your Friends

Trick questions are a great way to put your intellect to the test. Trick questions to ask your friends might be a fantastic approach to start a discussion. Or to laugh together.

1. What ship has no captain but two mates?

Answer: courtship.

2. Hands she has but does not hold, teeth she has but does not bite, feet she has but they are cold, eyes she has but without sight. Who is she?

Answer: a doll.

3. What is bought by the yard is worn by the foot?

Answer: carpet.

4. Ten men’s strength, ten men’s length, ten men can’t break it, yet a young boy walks off with it. What am I?

Answer: a rope.

5. I work hard almost every day, not much time to dance and play. If I could reach what I desire, all like me would now retire. What am I?

Answer: a doctor.

6. What kind of street does a ghost like?

Answer: deadend.

7. Many have heard me, but nobody has seen me, and I will not speak back until spoken to. What am I?

Answer: echo.

8. What always ends everything?

Answer: letter g.

9. What falls but never breaks and breaks but never falls?

Answer: night and day.

10. I’m so simple I only point, yet I guide people all over the world. What am I?

Answer: a compass.

11. I sit in parliament. You’ll only see me at night. What am I?

Answer: an owl.

12. What word of five letters has one left when two are removed?

Answer: stone.

13. I am one of many, you forget I’m here, but I’m just below without me, you’d surely topple. Go ahead, what am I?

Answer: toes.

14. I go in dry and come out wet; the longer I’m in, the stronger I get. What am I?

Answer: a teabag.

15. What’s the difference between a well-dressed man on a bicycle and a poorly-dressed man on a tricycle?

Answer: a tire.

16. What is all over a house?

Answer: a roof.

17. Which two numbers come out the same whether you multiply or add them together?

Answer: 2 x 2 = 4, 2 + 2 = 4

18. Not born, but from a mother’s body drawn, I hang until half of me is gone. I sleep in a cave until I grow old, then valued for my hardened gold. What am I?

Answer: cheese.

19. What kind of room doesn’t have physical walls?

Answer: a chat room.

20. I have no life, but I can die, what am I?

Answer: a battery.

21. April showers bring may flowers. What do may flowers bring?

Answer: pilgrims.

22. Born of sorrow, grows with age, you need a lot to be a sage. What is it?

Answer: wisdom.

23. There are two meanings to me. With one, I may need to be broken. With the other, I hold on. My favorite characteristic is my charming dimple. What am I?

Answer: a tie.

24. You can easily touch me but not see me. You can throw me out, but not away. What am I?

Answer: your back.

25. To unravel me, you need a key. No key that was made by locksmith’s hand, but a key that only I will understand. What am I?

Answer: a cipher key.

26. Two in a corner, one in a room, zero in a house, but one in a shelter. What is it?

Answer: letter “r”.

27. I’m found in socks, scarves, and mittens; and often in the paws of playful kittens. What am I?

Answer: yarn.

28. What has lots of eyes but can’t see?

Answer: a potato.

29. What has legs but doesn’t walk?

Answer: a table.

30. What has 13 hearts but no other organs?

Answer: pack of cards.

Trick Questions to Challenge Yourself

Trick questions are both entertaining and informative. You may utilize our collection for parties, game evenings, or any other time you want to put yourself to the test. Some of the most ingenious trick questions make use of wordplay.

1. What’s as big as an elephant but weighs absolutely nothing?

Answer: Its shadow.

2. How can a door be not a door?

Answer: When it’s a jar.

3. What word starts with IS, ends with AND, and has LA in the middle?

Answer: Island.

4. What has a neck but no head?

Answer: A bottle.

5. What is the coldest country in the world?

Answer: Chili.

6. What moves faster: heat or cold?

Answer: Heat because you can always catch a cold.

7. Forwards I’m heavy but backwards I’m not. What am I?

Answer: A ton.

8. A girl leaves home and turns left three times, only to return home facing two guys wearing masks. Who are the two guys?

Answer: The catcher and the umpire.

9. Beth’s mother has three daughters. One is called Lara, the other one is Sara. What is the name of the third daughter?

Answer: Beth.

10. What gets bigger and bigger the more you take away from it?

Answer: A hole.

11. I have one head, one foot, and four legs. What am I?

Answer: Your bed.

12. What has one eye but can’t see anything at all?

Answer: A needle.

13. If you were running a race and passed the person in second place, what place would you be in now?

Answer: Second place.

14. If you threw a red rock into a green sea, what would it come back as?

Answer: Wet.

15. What kind of tree can you carry in your hand?

Answer: A palm.

16. A woman pushes her car to a hotel and then proceeds to tell the owner that she is bankrupt. Why?

Answer: She is playing Monopoly.

17. If Mr. Smith’s peacock lays an egg in Mr Jones’ yard, who owns the egg?

Answer: Peacocks don’t lay eggs.

18. A truck driver is going down a one way street the wrong way, and passes at least ten cops. Why is he not caught?

Answer: Because he was not driving! He’s walking on the sidewalk.

19. If a doctor gives you 3 pills and tells you to take one pill every half hour, how long would it take before all the pills had been taken?

Answer: 1 hour! Take the 1st pill right away, half an hour later take the 2nd and half an hour after that the 3rd.

20. How many times can you subtract 10 from 100?

Answer: Once. Next time you would be subtracting 10 from 90.

21. Who’s buried in Grant’s tomb?

Answer: No one. Ulysses Grant is interred in Grant’s tomb but not buried.

22. Before Mount Everest was discovered, what was the tallest mountain on Earth?

Answer: Mount Everest.

23. If the vice president were to die, who is supposed to be president?

Answer: The President.

24. Before its dissolution in 1993, what was the capital of Czechoslovakia?

Answer: The letter ‘C’.

25. What has three wheels and flies?

Answer: An aeroplane.

26. Who can spend hours on end counting sheep, without ever falling asleep?

Answer: A shepherd.

27. When can a man who stands at exactly four feet, be one meter tall?

Answer: When it’s a parking meter.

28. How can a baby have been born before the doctors who delivered it?

Answer: In the sense that it was born in front of them.

29. Whose services are needed most urgently by a man who does not know he needs them?

Answer: An undertaker.

30. How could a woman marry her own son, without anyone raising an objection?

Answer: If she were the priest officiating his wedding.

Trick Questions with Answers

You may assume you are wise enough to avoid being deceived. But, trick questions with answers can stump anyone. Even if the answers to some of the trick questions are rational or based on common sense, your initial reaction is frequently inaccurate.

1. I am the beginning of everything, the end of everywhere. I’m the beginning of eternity, the end of time and space. What am I?

Answer: The letter “e”.

2. What three numbers, none of which is zero, Give the same result whether they’re added or multiplied?

Answer: One, Two, And three.

3. Three doctors said that bill was their brother. Bill says he has no brothers. How many brothers does bill actually have?

Answer: None. He has three sisters.

4. Two fathers and two sons are in a car, yet there are only three people in the car. How?

Answer: They are a grandfather, father, and son.

5. The day before yesterday, I was 21, And next year I will be 24. When is my birthday?

Answer: December 31; today is January 1.

6. If there are three apples and you take away two, how many apples do you have?

Answer: You have two apples.

7. A word I know, six letters it contains, remove one letter and 12 remains. What is it?

Answer: Dozens.

8. You see me once in June, twice in November, And not at all in May. What am I?

Answer: Letter “e”.

9. I am a three-letter word; add two and fewer there will be. What word am I?

Answer: Few.

10. What can fill a room but takes up no space?

Answer: Light.

11. People Make Me, Save Me, Change Me, Raise Me. What Am I?

Answer: Money.

12. What’s in a man’s pants that you just won’t find in a girl’s pants?

Answer: Pockets.

13. Why is a man’s voice louder than a woman’s?

Answer: Men have an antenna.

14. Arnold Schwarzenegger’s is big. Donald Trump’s is small. And Madonna doesn’t have one. What is it?

Answer: A last name.

15. Some people prefer being on top, others prefer being on the bottom, and it always involves a bed. What is it?

Answer: A bunk bed.

16. I grow in a bed, first white then red, and the plumper I get, the better women like me. What am I?

Answer: A strawberry.

17. Over 1,000 people went down on me. I wasn’t a maiden for long. Something really big and hard ripped me open. What am I?

Answer: The Titanic.

18. What holds your buns firmly and makes them look round and pretty?

Answer: A hair tie.

19. What gets wetter when things get steamy?

Answer: Steamboats.

20. An expensive piece of tail, I come with a large “pair.” What am I?

Answer: A lobster.

21. What does a man have that begins with “P” and gets bigger if it’s properly stimulated?

Answer: The pupil of his eye.

22. I’m long, hard, and I point up. I have to be slippery for you to go down me. You put your hands on me and then go up and down. What am I?

Answer: Railing.

23. If you see me in bed, you whack me off. The bigger I am, the louder you scream. Seeing what’s between my hairy legs will make your skin crawl. What am I?

Answer: A spider.

24. What’s beautiful and natural but gets long and prickly if it isn’t trimmed regularly?

Answer: Grass.

25. If I miss, I hit your bush. It’s my job to stuff your box. When I come, it’s news. What am I?

Answer: A newspaper delivery person.

26. What’s the best part of your body to put into a pie?

Answer: Your teeth.

27. I am dirty, people like to put their wood in me, but only Santa goes down on me. What am I?

Answer: A fireplace.

28. Why is a happy s#x life like a good steak?

Answer: It’s rare.

29. What’s the difference between amazing s#x and this joke?

Answer: You actually get the joke.

30. Which word do many people deliberately spell backwards?

Answer: ‘Backwards’.

5 Benefits of Solving Trick Questions

Trick questions are among the most popular puzzles throughout history. The question is, how much do we get from solving this puzzle game?

Mentally fit and active

The puzzling questions are unquestionably a terrific technique to keep your mind cognitively busy and healthy. It allows your mind to participate in an activity that demands a lot of thinking, focus, and patience. Keeping your mind engaged also helps you to feel less stressed and fatigued.

Meditation

There is a strong link between puzzles and meditation methods. As previously said, puzzles energize the mind and keep it busy and healthy. Tricky questions allow us to relax those brain cells and consider solutions. It induces a trance-like state in our minds, similar to meditation. This will help you to lower your stress levels, boost your productivity, and boost your self-esteem.

Increasing IQ

One of the most essential benefits of adult puzzle solving is that it aids in the improvement of IQ levels. Individuals can ponder the puzzle by solving trick questions. They can also increase their general knowledge, cognitive abilities, memory, focus, and problem-solving capabilities.

Increase in Productivity

Increased productivity is another advantage of puzzle-solving. It is thought that figuring out the answers to enjoyable puzzles might help you become more productive. Playing tricky questions and answers games is a terrific approach to enhancing critical abilities that all contribute to increased productivity.

Concentration

Finally, another advantage of puzzle-solving is that it improves focus. Concentration is an important talent to hone because it is necessary for everyday life. Tricky questions frequently need you to think logically, which necessitates a great deal of focus and patience to conclude. Concentration is what permits you to start a problem and see it through to completion.

Final Thoughts on Trick Questions

Are you up for some more intriguing questions and puzzles? Trick questions are common questions with a hidden twist requiring a certain amount of intelligence. Trick questions, like riddles and brain teasers, demand a combination of logic, sound judgment, and critical thinking to answer correctly every time.

Word games are usually entertaining. By playing with the meanings of words, you may come up with a plethora of excruciatingly difficult queries or puzzles. Trick questions have a way of making you feel more stupid than you are. Finally, after discovering the solution, you wonder, “How could I have overlooked something so simple?”

Trick questions with answers are a terrific method for youngsters to spend time alone, with siblings, or with friends while having a good time. After going through these simple riddles for kids, their minds will undoubtedly get sharper and better prepared for future problems.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button